Rotterdam

verhuizen en vestigen

Over Verhuizen in Rotterdam

 

Verhuizen-in-Rotterdam.nl is een initiatief van VerhuisAdvies.nl. Het doel van deze site is om u te informeren over uw verhuizing van, naar of binnen Rotterdam. Daarnaast willen wij u de mogelijkheid bieden om een verhuisofferte aan te vragen voor uw verhuizing. U kunt dat gratis en geheel vrijblijvend doen via onze online offerte service.

 

Privacy

Wij garanderen u dat wij uw gegevens enkel gebruiken om u te voorzien van enkele verhuisoffertes van verhuizers bij u in de buurt.

 

Disclaimer

De informatie op deze site is met de uiterste zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen er in geen enkel geval rechten worden ontleend aan de informatie die u op onze site aantreft. Mocht u foutieve of verouderde informatie aantreffen dan waarderen wij uw reactie in dezen. U kunt uw reactie doorgeven via onze contactpagina.

Evenmin kunnen wij aansprakelijk gesteld worden voor eventuele geschillen ontstaan tussen de klant en een verhuisbedrijf aan wie wij uw aanvraag hebben doorgestuurd.

 

Voor verhuisbedrijven

Wilt u als verhuisbedrijf ook deelnemen aan Verhuizen-in-Rotterdam.nl om zo alle verhuisaanvragen met betrekking tot Gronignen te ontvangen, dan kunt u dat doen via het aanmeldformulier van VerhuisAdvies.nl. Ook is het mogelijk om uw bedrijf te presenteren in onze rubriek 'Verhuizers'. Neem voor meer informatie contact met ons op en selecteer dan als onderwerp 'Verhuisbedrijf'.